Visita teatralitzada a Mas Miró

Entra en l’univers creatiu de Joan Miró, un dels artistes catalans més universals del segle XX, visitant la Fundació Mas Miró, l’antiga casa d’estiueig de la família a Mont-roig del Camp.

El masover de la finca serà el vostre guia i us explicarà les anècdotes i històries de l’artista, que tenia un lligam molt especial amb aquest indret. Junts visitareu els diversos espais que componen el paisatge emocional i artístic de Miró.

Podreu veure des de l’edifici principal, la masia d’estil indià, rodejada de camps de garrofers, oliveres i ametllers, fins a la glorieta del jardí on Miró aprofitava l’ombra i la seva tranquil·litat per pintar.

Al seu taller, que encara conserva els estris i esbossos que va realitzar Miró, descobrireu com era el seu procés creatiu i potser us trobeu alguna pedra, tronc o arrel dels voltants que utilitzava per transformar-les en escultures.

El preu de les entrades és de 12€ l’estàndard i 10€ la reduïda. Nens fins a 13 anys: 7€, i menors de 5 anys, entrada gratuïta. Es poden comprar en línia al web de Mas Miró.

Quan: dissabtes 25 de juliol i 8 i 22 d’agost a les 11h

On: Mont-roig del Camp (Tarragona)

Organitza: Fundació Mas Miró

Finca Mas Miró, s/n

43300 Mont-roig del Camp (Tarragona)

Tel. +34 977 179 158