Visita guiada al Museu de la Tècnica de Manresa

Has visitat mai l’interior d’uns enormes dipòsits d’aigua de 12 milions de litres de capacitat i 2.400 metres quadrats de superfície? Al Museu de la Tècnica de Manresa, dins del Parc de la Sèquia, descobriràs com l’aigua ha jugat un paper molt important en el progrés de la ciutat.*

Al monumental edifici dels Dipòsits Vells que acull el museu podràs veure-hi els primers dipòsits que es van utilitzar per emmagatzemar l’aigua provinent  de la Sèquia,  un canal construït al segle XIV per portar l’aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages i una obra cabdal del patrimoni civil medieval de Catalunya.

Durant la visita gaudiràs de dues exposicions permanents: una mostra sobre la Sèquia que explica com va afectar a l’urbanisme i l’agricultura de Manresa la construcció d’aquesta sèquia, i una mostra sobre la cinteria (elaboració de cintes) una indústria important a la vila i gran referent del sector al mercat espanyol.

La visita lliure és de dimarts a diumenge de 10h a 14h i la guiada cada diumenge a les 11.30h.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De juliol del 2020 a juny del 2021

On: Manresa

Organitza: Parc de la Sèquia

Masia de Can Font

Ctra. de Santpedor, 175

08243 Manresa (Barcelona)

Tel. +34 938 772 231