Visita a Prades i l’ermita de l’Abellera

Coneix els secrets de Prades en una visita guiada que et portarà a recórrer els indrets més emblemàtics d’aquesta població envoltada per les Muntanyes de Prades, un massís muntanyós de la Costa Daurada ple de penya-segats ideals per gaudir d’unes bones vistes.*

Coneguda com la vila vermella per la construcció de les seves cases amb la pedra vermella característica de la zona, Prades acull dins del seu recinte emmurallat l’església de Santa Maria la Major, una construcció del 1194 de transició del romànic al gòtic amb una façana principal amb elements renaixentistes.

Al poble visitaràs les restes del castell de la vila i l’església castral de Sant Miquel, l’element més ben conservat del recinte. Després, sortiràs cap a la muntanya per visitar l’ermita de l’Abellera, del 1570, assentada en una cova que domina una cinglera de 1.020 metres d’alçada des d’on es veu tota la vall del riu Brugent.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Tot l’any amb reserva prèvia. De divendres a diumenge l’ermita està oberta de 12h a 14h amb restriccions d’aforament.

On: Prades

Organitza: Oficina de Turisme de Prades
Carrer de la Muralla, 3
43364 Prades (Tarragona)
Tel. +34 977 868 302