Viatges artístics en família pels paisatges dels genis

El Family Art Experience són quatre viatges artístics en família a quatre indrets de Catalunya, on els nens poden potenciar la seva vena artística i alhora conèixer els paisatges que van inspirar genis com Gaudí, Miró, Casals i Picasso.

Aquestes experiències inclouen, cadascuna, excursions amb guia especialitzat, tallers artístics i allotjament per fer tots plegats en família. A Horta de Sant Joan, visitareu la cova on va viure Picasso un estiu i els nens faran un taller de pintura cubista, inspirant-se en el paisatge del Parc Natural dels Ports a les Terres de l’Ebre.

A Mont-roig del Camp, on l’artista Joan Miró passava els estius quan era petit, els nens poden iniciar-se en l’escultura participant en un taller a la Costa Daurada. Serà divertit realitzar escultures, a l’estil de Miró, a partir d’objectes com poden ser un pot de melmelada, una sabonera…

A Reus, vila natal de Gaudí, els nens observaran, tocaran i escoltaran l’obra d’aquest arquitecte universal en una visita dinamitzada al Gaudí Centre. S’aproparan d’una manera més didàctica a l’obra de Gaudí i acabaran la visita amb un taller de manualitats on crearan la seva pròpia obra gaudiniana.

I al Museu de Pau Casals del Vendrell, vila natal del músic, els nens aprendran a tocar el violoncel, el seu estimat instrument, després d’haver conegut el seu llegat en una visita teatralitzada pel museu, acompanyats d’un amic del músic.

Vine a fer l’artista i deixa sortir el geni creatiu que portes dins. Només has d’escollir el lloc i buscar la inspiració.

Quan: Primera quinzena d’octubre

On: El Vendrell, Reus, Mont-roig del Camp i Horta de Sant Joan

Organitza: El Paisatge dels Genis
Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya
C/Joanot Martorell, 15
43480 Vila-seca (Tarragona)
Tel. +34 977 394 871