Un cap de setmana en una cabana de fusta

Reserva’t un cap de setmana d’estiu per gaudir en família de la natura dels Pirineus de Catalunya, a les Valls d’Àneu. A l’escapada ja hi entraràs amb bon peu tan bon punt els més menuts travessin la porta de l’allotjament que us espera: un acollidor bungalou de l’Aigüestortes Càmping Resort.

La cabana de fusta preserva una certa essència de la vida tradicional pirinenca combinada amb totes les diversions que ofereixen els càmpings per als nens. Emplaçada al centre d’una de les valls glacials més àmplies dels Pirineus catalans, es convertirà en un refugi per desconnectar i perdre de vista el món amb els teus.

Les rutes de senderisme són un dels complements més clàssics que trien les famílies per arrodonir l’estada. Des del càmping t’ofereixen una ruta guiada per l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. T’acompanyaran en un itinerari fàcil i ideal per fer en família que t’endinsarà de ple al bosc del Gerdar per veure rius, llacs i, si teniu una mica de sort, isards i cabirols. Arriba fins als peus mateix de la cascada d’aigua que cau de la vall suspesa del Gerber. El desglaç et regala aquest fenomen natural perquè el comparteixis amb els nens.

Aigüestortes Camping Resort
Carretera C-147 km 125
25580 Esterri d’Àneu
Tel. 973 626 263
www.aiguestortescampingresort.com