Una trobada amb els dofins i els lleons marins de l’Aquópolis

Aquest parc aquàtic no només us ofereix l’emoció de les seves atraccions d’aigua, sinó també un delfinari per interaccionar amb els animals marins més simpàtics. A 15 minuts de Tarragona, a la Costa Daurada, hi trobareu l’Aquópolis de la Pineda. Aquest parc us dóna l’oportunitat de conèixer els seus habitants de ben a prop.

Començareu l’activitat amb una xerrada educativa sobre les característiques dels dofins. Després, serà el moment de seure vora la piscina per remullar els peus i comunicar-vos amb aquests mamífers marins gràcies als senyals que us ensenyaran els entrenadors. Finalment, podreu gaudir d’una trobada individual amb els dofins a la piscina, on els tocareu i hi interactuareu. L’activitat té una durada de 30 minuts i és apta per a nens a partir de 7 anys.

També els podreu veure saltar a les exhibicions que s’organitzen. Són en una piscina amb una gran pantalla de vidre que permet observar els animals sota l’aigua per no perdre’s ni un dels seus moviments. És aquí on podreu conèixer els lleons marins de la Patagònia, uns animals semblants a les foques, molt familiars i poc temorosos. Quan en sortiu, gaudiu dels tobogans aquàtics i després passeu la nit al Càmping La Pineda Salou.

 

Aquópolis Costa Daurada
Aquópolis Costa Daurada
Aquópolis Costa Daurada
Aquópolis Costa Daurada

Et proposem

Una remullada a l'Illa Fantasia

Una remullada a l'Illa Fantasia

A la Costa Barcelona trobaràs més de 70.000m2 de piscines, tobogans i molta aigua. Es tracta de l’Illa Fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt.

El món de la velocitat a Ferrari Land

El món de la velocitat a Ferrari Land

El popular PortAventura World compta amb un nou parc temàtic únic a Europa, dedicat en exclusiva a la marca de cotxes Ferrari.

Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Qualsevol moment és bo per visitar el Gnomo Park a la Costa Brava. Si no n’heu sentit parlar mai, prepareu-vos per a una infinitat de jocs i aventures.

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Es tracta d’un dels majors aquaris d’Europa i hi viuen 11.000 animals marins de 450 espècies diferents. Us animeu a descobrir-los tots amb els nens?