Una travessa a rem pels aiguamolls de l’Empordà a Sant Pere Pescador

Una de les millors maneres d’observar la flora i la fauna del riu Fluvià és navegant-hi amb caiac i descobrint la diversitat natural de la seva desembocadura. L’aventura començarà al Club Nàutic de Sant Pere Pescador. Els instructors de l’escola de piragüisme Sk Kayak us explicaran, a terra ferma, la tècnica bàsica de paleig i escalfareu una mica abans d’embarcar-vos als caiacs. Quan ja sigueu al riu, el recorregut us portarà fins a la Reserva Integral de l’Illa de Caramany, una petita illa fluvial amb un dels boscos de ribera més extensos que es conserven al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Les espècies forestals que hi predominen són la salzeda, l’albereda o el tamarigar, així com el freixe, l’om i el pollancre. I pel que fa als animals, observareu diversos ocells aquàtics com els ardeids. Aquesta passejada per les aigües del Fluvià té una durada de 2 hores i és perfecta per compartir amb la família. Si us agrada el vi, en acabar podeu dinar al Jardinet de Sant Pere, que compta amb celler propi. I per allotjar-vos trobareu el Càmping Las Dunas, ideal per descansar amb els nens i molt a prop de la platja de Sant Pere Pescador.

SK Kayak
Passeig Marítim, 4
Llançà
Tel. 627 433 332
www.kayakcostabrava.com

 

 

Sk Kayak
Sk Kayak
Sk Kayak
Sk Kayak
Sk Kayak
Sk Kayak

Et proposem

Un creuer pel fons del mar

Un creuer pel fons del mar

Segur que alguna vegada heu vist les illes Medes, encara que sigui de lluny. Descobriu el seu impressionant fons marí des dels finestrals del vaixell Nautilus.

Domar el vent amb el surf de vela

Domar el vent amb el surf de vela

Acosteu-vos a Calafell per lliscar per l’aigua sobre una taula de surf amb una vela. Si sou una família atrevida, us encantarà.

Els sabors únics de la ruta de les muscleres

Els sabors únics de la ruta de les muscleres

Gaudiu de la natura i de la gastronomia del Delta de l’Ebre al llarg d’aquest recorregut amb degustació a les muscleres de Sant Carles de la Ràpita.

Una excursió per saltar de cala en cala

Una excursió per saltar de cala en cala

Si busqueu una ruta per descobrir les millors platges i cales de la costa catalana, aparqueu el cotxe a Blanes i pugeu al vaixell de Dofi Jet Boats.