Sobrevolar les aigües de la Costa Barcelona a Calella

Si voleu gaudir d’unes vistes espectaculars i no us fan por les altures, atreviu-vos a provar el parasailing amb els nens. Aquesta activitat del Water Sports Centre de Calella és perfecta per a famílies que busquen emocions fortes. Us lligareu a un paracaigudes i pujareu a una embarcació que sortirà des de la costa de Calella. Quan comenci a accelerar, veureu com el paracaigudes s’eleva fins a fer-vos volar pels aires. Seguireu lligats a la llanxa, que us anirà arrossegant mentre recorre el mar a tota velocitat.

Sobrevolareu així l’aigua a una altura d’entre 70 i 90 metres sense necessitat de tenir control sobre el paracaigudes, ja que s’impulsa amb els corrents d’aire i el controla l’embarcació. Hi poden volar persones de qualsevol edat a partir dels 3 anys i no cal tenir cap condició física especial. Això sí, no us descuideu la càmera de fotos perquè serà una experiència per recordar.

La diversió a la platja Gran de Calella no s’acaba aquí. A l’estiu, hi trobareu un parc infantil amb castells de sorra inflables, festes de l’escuma, activitats esportives i jocs amb monitors especialitzats. Si busqueu un lloc per dinar, visiteu les curioses instal·lacions del restaurant La Gàbia. Després, relaxeu-vos a l’spa de l’hotel Bernat II i passeu la nit en una de les seves acollidores habitacions.

Water Sports Centre Calella
Water Sports Centre Calella
Water Sports Centre Calella
Platja de Calella
Platja de Calella

Et proposem

Descobrint Sant Pol amb màscara i tub

Descobrint Sant Pol amb màscara i tub

Heu practicat mai el busseig? El Baix Empordà és una de les millors ubicacions del Mediterrani per fer-ne i meravellar-se amb la flora i la fauna del seu fons marí.

Un 'cable park' al mig del Canal Olímpic de Catalunya

Un 'cable park' al mig del Canal Olímpic de Catalunya

Els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 van deixar aquest canal a la ciutat de Castelldefels, on s’hi poden practicar esports com l’esquí de cable.

La llibertat de navegar en ‘open kayak’

La llibertat de navegar en ‘open kayak’

Solqueu les aigües de la platja de Vilanova i la Geltrú en família amb aquests caiacs insubmergibles totalment segurs.

Immersió enmig d'estrelles i eriçons

Immersió enmig d'estrelles i eriçons

Viviu una experiència inoblidable. Descobriu la màgia del submarinisme a Cambrils amb aquesta activitat apta per a nens a partir de 10 anys.