Santa Florentina, el castell de Joc de Trons

Vols visitar en família una fortificació amb molta història a Canet de Mar? El Castell de Santa Florentina, del segle xi, construït sobre una domus, antiga vila romana, ha estat escenari de les aventures dels protagonistes de la sèrie Joc de Trons, ambientada en l’època medieval.*

Entre les seves parets fortificades, que combinen harmònicament l’estil gòtic i modernista, han viscut senyors feudals i cavallers nobles, hi han dormits reis com Alfons XIII i s’hi han gestat batalles i estratègies per defensar-se dels atacs dels pirates a la costa de Barcelona.

També ha estat residència del famós editor Ramon de Montaner i Vila, fundador de l’editorial Montaner i Simon, i dels seus descendents al llarg de més d’un segle.

Aquest castell d’origen medieval, amb un claustre original delsegle XV, va ser reformat a finals del segle XIX i principis del XX per l’arquitecte del Modernisme català Lluís Domènech i Montaner. Al seu interior descobriràs voltes catalanes als sostres, finestrals amb vitralls modernistes, llums de ferro forjat i terres de ceràmica, típics del Modernisme.

La visita pot ser guiada o amb audioguia i les entrades són de venda anticipada a través de la pàgina web.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De dimarts a dissabtes. Horaris en funció de la temporada. Consulteu web.

On: Canet de Mar

Organitza: Castell de Santa Florentina
Avinguda Dr. Marià Serra, s/n
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Tel. +34 686 163 410