Ruta Terrassa de cine!

Vine a recórrer la Terrassa més cinèfila amb aquesta ruta de cine. En aquest recorregut guiat descobriràs el món del cinema des de dintre passant pels espais més emblemàtics de la ciutat.*

Coneixeràs de primera mà com es fan les produccions i les anècdotes que envolten els rodatges. A través de fotografies i vídeos també seràs testimoni de com es poden transformar els espais urbans en escenaris de cinema.

La Casa Alegre de Sagrera, del segle XIX i d’estil modernista, propietat del fabricant de teixits Joaquim de Sagrera i Domènech, és una parada de la ruta. També visitaràs el Magatzem Pasqual Sala de l’any 1893, un edifici senyorial de quatre cossos, amb un gran saló central cobert amb una cúpula octogonal amb llanterna de vidre.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), una de les millors obres arquitectòniques industrials del Modernisme català, també forma part d’aquesta ruta. Aquí entraràs a l’antiga nau de producció, el Vapor Aymerich, Amat i Jover, una impressionant sala que acull les principals exposicions del museu i que està coberta per un peculiar sostre en forma de dents de serra i 161 voltes catalanes, de maó pla.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Cada primer dissabte de mes. Consulteu previsió de visites.

On: Terrassa

Organitza: Parc Audiovisual de Catalunya. Terrassa Film Office

Carretera BV-1274, Km1

08225 Terrassa (Barcelona)

Tel +34 937 875 959

Informació i reserves: 

Empresa GoBCN

Tel. +34 660 747 342