Ruta per l’herència jueva de Barcelona

La comunitat jueva de Barcelona, gran impulsora de l’economia durant els segles XIII i XIV, va deixar una gran empremta a la ciutat. El Call, el barri on es va establir, conserva gran part de l’encant i l’essència d’aquella època i el pots visitar en una ruta feta a mida, realitzada per BarcelonArt of Travel en col·laboració amb el Museu d’Història de Barcelona, acompanyat per un guia especialitzat.*

El recorregut et portarà per dos barris jueus de la ciutat, el Call Major, el primer i més gran, i el Call Menor, que es va construir com a conseqüència de l’augment de la població. Aquí coneixeràs el ritual dels banys jueus, anomenats micvé.

La ruta finalitza al Palau Güell, el primer encàrrec que va fer a Gaudí l’industrial Eusebi Güell, que més tard es convertiria en el seu amic i mecenes.

Aquest palau, construït entre el 1886 i el 1890, és tot un espectacle de fustes nobles, com la de l’escala principal realitzada amb pedra dels Pirineus i d’arcs parabòlics, un element innovador, presents a tot l’edifici.

Un estil ornamental i funcional ple de detalls orientals, escultures, grans vidrieres que juguen amb la llum i portes de ferro forjat. Les impressionants columnes de les quadres del soterrani amb els seus exagerats volums i els totxos acanalats són també una mostra del talent de Gaudí.

Si vols saber molt més sobre el Call barceloní, apunta’t a la ruta i fes una immersió en la història de la ciutat.

La ruta dura unes 3 hores i el preu per persona és de 61€. L’activitat s’organitza per a un màxim de 6 persones per grup. Inclou entrada y guia oficial.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Tot l’any

On: Barcelona

Organitza: BarcelonArt of Travel

Tel. +34 622 050 707 / +34 930 276 524