Ruta modernista a Reus

A Reus caminar té un al·licient afegit. La Ruta del Modernisme és un agradable passeig pel seu centre històric, on admiraràs les façanes de 29 edificis i també en veuràs l’interior, habitualment tancat al públic.*

Al llarg de la ruta senyalitzada destaquen els edificis construïts per Lluís Domènech i Montaner, un dels principals arquitectes del Modernisme català. L’Institut Pere Mata, la Casa Navàs, la Casa Rull i la Casa Gasull són obres seves. En aquestes s’aprecia tota una varietat de vitralls coloristes, mosaics ceràmics, decoracions florals, portes d’inspiració gòtica i ferro forjat que regalen la vista.

A la ruta també apareixen construccions de Pere Caselles, col·laborador de Domènech i Montaner i arquitecte municipal de Reus entre 1891 i 1930. El seu estil elegant va exercir una gran influència en la construcció d’altres edificis modernistes de la ciutat.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Tot l’any amb reserva prèvia

On: Reus

Organitza: Reus Promoció
Plaça del Mercadal, 3 (Gaudí Centre)
43201 Reus (Tarragona)
Tel. +34 977 010 670