Ruta Gaudí&Reus

Et ve de gust un passeig per la infantesa i la joventut de Gaudí? La ruta Gaudí&Reus et porta pels racons de la vila natal de l’arquitecte que han format part de la seva vida fins que va marxar a Barcelona als 16 anys.

Entre altres indrets passaràs per la casa natal de Gaudí i visitaràs l’església prioral de Sant Pere, on va ser batejat. Aquest temple era molt estimat per Gaudí. Tant que va recrear el disseny de l’escala interior del seu campanar a les escales dels campanars de la Sagrada Família.

També visitaràs l’escola on va estudiar i el Santuari de Misericòrdia, un indret on segons la llegenda es va aparèixer la Mare de Déu a la pastora Isabel Besora i que va salvar la vila de la pesta l’any 1592. Gaudí sentia devoció per aquest santuari i participava molt sovint en els pelegrinatges que es realitzaven per honorar la Mare de Déu de la Misericòrdia, patrona de Reus.

Com a final de recorregut, al Gaudí Centre t’endinsaràs en la ment creativa d’aquest geni i descobriràs de forma entretinguda els secrets de la seva arquitectura a través de maquetes interactives, objectes personals i audiovisuals.

Viu l’univers Gaudí a Reus.

Quan: Tot l’any

On: Reus

Organitza: Reus Promoció
Plaça del Mercadal, 3 (Gaudí Centre)
43201 Reus (Tarragona)
Tel. +34 977 010 670