En ruc pels camins de Pedra Tosca

Al municipi de Les Preses hi ha un laberint perquè els nens corrin, juguin i s’hi perdin fins que en trobin la sortida. Parlem del Parc de Pedra Tosca. Aquest espai rural és un indret de camins encreuats, parets seques i camps de conreu, originat a partir de l’activitat volcànica de la zona fa milers d’anys. La humanitat l’ha anat modificant al llarg de la història i en l’actualitat es considera un espai natural de gran valor ambiental i ecològic per a la comarca. Podeu descobrir com era la vida dels avantpassats de la Garrotxa fa 150 anys.

Et proposem fer-ho d’una manera ben especial: dalt d’un ruc de raça catalana. Els paisatges que ofereix el parc són màgics, i més si s’exploren amb un company tan singular. L’empresa Rucs i Someres ofereix aquestes passejades turístiques pel parc, on els nens passaran pels laberints de pedres i pels camps de conreu, envoltats del silenci i la serenitat que caracteritzen el Bosc de Tosca. L’activitat es realitza els dissabtes, diumenges i festius al matí. Quan en sortiu, podeu gaudir d’un dinar casolà al Restaurant Can Morera, arribar-vos al carrer Major i visitar l’església de Sant Pere. I després prepareu les tendes de campanya i feu nit al Càmping Les Preses Natura.

Rucs i Someres S.C.
Ctra. d’Olot a Les Preses
Can Massot
17178 Les Preses (Girona)
Tel. 609 304 99 / 675 257 608
www.rucsisomeres.com

Rucs i Someres
Rucs i Someres
Rucs i Someres
Rucs i Someres
Rucs i Someres

Et proposem

Un dia a pagès entre vaques i vedells

Un dia a pagès entre vaques i vedells

Tots sabem que els més petits senten una atracció especial pels animals i aquí a la Vall d'en Bas els podran veure de ben a prop.

D'Olot a Girona en Bicicleta

D'Olot a Girona en Bicicleta

Descobriu en família La Garrotxa i el Gironès pedalant sobre una bicicleta entre boscos, castells i rius.

Cultura i natura en profunditat

Cultura i natura en profunditat

A Can Trona els nens descobriran la riquesa històrica del paisatge de la Vall d'en Bas mentre es diverteixen.

Assaboreix la Vall d'en Bas

Assaboreix la Vall d'en Bas

És l’hora de fer un mos. Si als vostres petits els agrada el formatge, no us podeu perdre la visita guiada a La Xiquella.