Respira modernisme a Sant Pau

Sales plenes de llum, colors, mosaics i escultures és el que us trobareu a la visita lliure al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. Un conjunt patrimonial projectat per Lluís Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes del Modernisme.

En aquesta obra, concebuda com una ciutat dins la ciutat, Domènech i Montaner va posar la bellesa al servei de la salut creant un conjunt harmoniós de pavellons envoltats de jardins. La natura, font inesgotable d’inspiració modernista, es converteix aquí en la millor medecina per curar els malalts.

Durant la visita podreu descobrir curiositats com la decoració del Pavelló de l’Administració, on l’arquitecte va retre homenatge a la comunitat religiosa de la Santa Creu, que tenia cura dels malalts de l’hospital. Si us hi fixeu bé, a l’escala del vestíbul hi ha les representacions escultòriques d’una germana i d’un germà de la Santa Creu, amb els seus hàbits tradicionals.

Vine i deixa’t seduir per la bellesa, la calma i la història en una visita a aquest recinte modernista que a més t’ofereix un 30% de descompte fins al 30 de setembre del 2020.

Quan: Tot l’any

On: Barcelona

Organitza: Sant Pau Recinte Modernista

C. Sant Antoni Maria Claret, 167

08025 Barcelona

recintemodernista@santpau.cat