Redescobreix l’hospital modernista de Barcelona

Què tenen en comú un banquer, uns terrenys als afores i un arquitecte apassionat a la Barcelona del 1901? Si t’apuntes a fer aquesta passejada, ho descobriràs.*

El que havia de ser l’hospital més modern del país es va convertir en l’hospital modernista de la ciutat. Un munt d’anècdotes i històries t’acompanyaran mentre passeges per dins dels murs del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau, construït per Lluís Domènech i Montaner.

Accediràs a la zona de cribratge. Passaràs una estona per urgències i caminaràs per les galeries subterrànies que connecten els 12 pavellons del recinte. Finalment, durant la passejada pels jardins entendràs com la natura, font d’inspiració modernista, es va utilitzar com a eina fonamental per a la curació dels malalts.

*La visita guiada privada es fa amb un guia especialitzat. Els grups individualitzats poden ser de fins a 15 participants, sense la possibilitat d’afegir-hi ningú més, i poden estar subjectes a les limitacions establertes per l’hospital en el moment de la visita. Disponibilitat d’audioguies individuals per seguir les explicacions respectant la distància de seguretat.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De dimarts a divendres entre les 10h i les 12.30h. Caps de setmana i festius, entre les 10h i les 15h

On: Barcelona

Organitza: Guies de Catalunya

Tel. +34 670 209 852