A la recerca de la Roca Foradada

En aquesta proposta et toca posar-te el vestit d’explorador. És una excursió autoguiada per visitar amb nens la Roca Foradada, un bonic arc natural que han creat l’erosió del vent i l’aigua en una pedra vermella a la zona de l’Espai Protegit de les Muntanyes de Prades.

La sortida serà des del càmping Prades Park, un càmping familiar de muntanya de primera categoria situat a la població de Prades, on us facilitaran un mapa amb pistes amagades i les instruccions convenients per arribar al punt que teniu marcat en el mapa. Per arribar-hi haureu de seguir el camí de terra principal que us portarà directes cap a l’àrea de lleure de la Roca Foradada, on trobareu una gran bassa amb granotes i peixos i una zona de taules i bancs de fusta per carregar les piles o fer un pícnic. Tot el recorregut és molt senzill de fer amb nens, no té grans desnivells i és fàcil caminar-hi. Si trobes les pistes i la roca, tindràs premi.

Aprofitant l’escapada, fes nit al càmping Prades Park per gaudir de les seves instal·lacions i descobrir altres punts d’interès de la zona. El càmping té 30.000 metres quadrats, amb 200 parcel·les, àrea d’autocaravanes, bungalous i zones d’acampada lliure, piscina climatitzada exterior per a adults i infantil, sala de jocs, pistes esportives, parc infantil o animació, entre d’altres serveis. Com a allotjament per anar en família és una aposta guanyadora.

Càmping Prades Park
Carretera T-701 km 6,850
43364 Prades
Tel. 977 868 270
www.campingprades.com