Prepara’t per a nous reptes esportius a Costa Barcelona

Posa’t a punt per a nous reptes amb aquesta ruta que combina el tenis d’alta competició amb una ruta de MTB pels límits de Barcelona. Un programa intensiu per gaudir del teu esport favorit en els escenaris naturals de Costa Barcelona.

Durant aquests dos dies dedicats a l’esport a l’aire lliure, t’allotjaràs una nit a l’Hotel Sb Bcn Events de Castelldefels, a mitja hora escassa de Barcelona i a només 10 minuts de l’aeroport del Prat.

Aquest establiment es troba molt a prop de l’Espai Natural Protegit del Massís del Garraf i del Delta del Llobregat per si vols sortir a córrer i entrenar-te, o simplement passejar. També compta amb un gran gimnàs amb vistes a la terrassa i a la piscina exterior.

Castelldefels és un Destí de Turisme Esportiu certificat per l’Agència Catalana de Turisme. Ofereix instal·lacions esportives totalment equipades i tots els serveis adaptats a les necessitats dels esportistes professionals i amateurs.

 

Dia 1: Sessió tècnica de tenis a Castelldefels

La ruta comença amb una immersió en el món del tenis. Es tracta d’una sessió tècnica de cap de setmana a l’Acadèmia Sánchez Casal del Prat de Llobregat, a 10 minuts de Castelldefels. Aquesta escola de tenis la van fundar els tenistes Emilio Sánchez Vicario i Sergio Casal, guanyadors de dobles en el Torneig de Roland Garros el 1990. En aquesta acadèmia s’ofereix un programa de tenis d’alt rendiment que també pot combinar-se amb la formació acadèmica, impartida en una escola internacional situada dins del campus esportiu.

Si vols preparar-te per a la competició, aquesta acadèmia ha creat un mètode propi d’entrenament, adaptat a l’edat, condició física i tenística de cada jugador. Aquest sistema millora les qualitats tècniques del jugador, així com la seva condició física, i permet potenciar qualsevol patró de joc. Molts dels jugadors importants del rànquing de l’Associació de Professionals del Tennis (ATP) i de la Women’s Tennis Association (WTA) ja l’han seguit.

Durant el dia, alternaràs les classes pràctiques amb les teòriques. També seguiràs una rutina de preparació tècnica, tàctica, física i mental per aconseguir el teu millor nivell de tenis.

Ruta amb Spinatura.

Ruta amb Spinatura.

Dia 2: Ruta ciclista de mig dia per Barcelona

En la segona jornada canvies per unes hores la raqueta per la bicicleta. Es tracta d’una excursió de mig dia en bicicletes de muntanya amb Spinatura a Sant Just Desvern. La ruta Barcelona MTB city views són 60 km que es realitzen en una sola etapa. El nivell tècnic és de 2 sobre 5 i el físic de 3 sobre 5.

Aquesta excursió ciclista alterna mar i muntanya seguint el curs del riu Besòs, la frontera natural de Barcelona pel nord. Després d’una mica de rodatge d’escalfament, t’endinsaràs pel GR92, el sender del Mediterrani que segueix la costa, i seguiràs en direcció al cementiri de Collserola, on gaudiràs de diversitat de senders i trialeres amb pendents pronunciats que exigeixen un mínim nivell tècnic.

Durant el recorregut per la Serra de Collserola passaràs per esglésies romàniques del segle XII com la de Sant Iscle. També arribaràs fins a la Carretera dels Aigües, la pista popular on els barcelonins practiquen esport habitualment. En finalitzar la ruta rebràs un informe del teu rendiment per part dels organitzadors Spinatura.

De tornada a l’acadèmia de tenis, finalitzarà la teva sessió tècnica esportiva amb les últimes instruccions i classes pràctiques de tenis.

Pots realitzar aquesta ruta per lliure, però si ho prefereixes, contracta aquest paquet a l’agència Viajes Velero / Sports Incoming, que s’encarregarà d’organitzar-ho tot. Tu només hauràs de gaudir de l’experiència.