Posa’t la motxilla a Santa Pau

Santa Pau és el municipi de la Zona Volcànica de la Garrotxa que compta amb més volcans, un total de 13. Per descobrir aquest bonic poble medieval i el seu entorn natural, l’Oficina de Turisme de Santa Pau et proposa una activitat familiar: La motxilla de la Blanca.

Es tracta d’una visita autoguiada on tota la família es posa la motxilla per recórrer el conjunt medieval de la vila i el seus voltants. Com vivien, què menjaven i a què es dedicaven els avantpassats de l’època medieval?

Vestits i armats com els cavallers medievals, les famílies coneixeran les seves estratègies de guerra i també descobriran perquè els típics fesols de Santa Pau són tan apreciats pel seu sabor.

L’activitat també inclou la visita al volcà del Rocanegra, considerat el més jove de la zona, que té una antiga gredera visitable on es poden observar fragments de roca de color molt negre que van formar el seu con volcànic.

L’edat recomanada per realitzar l’activitat és a partir dels 5 anys i el preu és de 8 euros per família.

Quan: Disponible tot l’any (preferiblement reservant-la prèviament). Temporalment fora de servei per causa de la pandèmia.

On: Santa Pau (Girona)

Organitza: Ajuntament de Santa Pau, Patronat de Turisme de Santa Pau

Oficina de Turisme de Santa Pau

Av. dels Volcans, 14

17811 Santa Pau (Girona)

Tel. +34 972 680 349