Pintura que posa en valor el patrimoni dels Pirineus catalans

L’interior de l’església de Sant Víctor de Seurí, a Sort, s’ha convertit en l’escenari d’un projecte únic d’art contemporani que posa en valor el patrimoni arquitectònic d’aquesta zona dels Pirineus de Catalunya.*

L’artista de prestigi internacional Santi Moix ha transformat l’interior d’aquest temple emprant la pintura al fresc, una tècnica pròpia de la pintura romànica però amb estil contemporani.

El projecte és una iniciativa dels veïns de Saurí i s’ha dut a terme amb la coordinació des del territori de l’Ajuntament de Sort i el Bisbat d’Urgell. També hi han intervingut estucadors, conservadors-restauradors, ceramistes, il·luminadors, arquitectes i professionals de l’àmbit audiovisual. L’objectiu és recuperar l’essència d’aquests espais des d’una òptica contemporània per als visitants de la zona.

Apropa’t als Pirineus per gaudir de la bellesa de les pintures murals acolorides, que es fusionen amb l’arquitectura típica d’una església del Pallars Sobirà.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Caps de setmana (consultar calendari). Cal reserva prèvia.

On: Sort

Organitza:
Ajuntament de Sort
Dr. Pol i Aleu, 13
25560 Sort (Lleida)
Tel. +34 973 620 010

Bisbat d’Urgell
Pati Palau, 1-5
25700 La Seu d’Urgell (Lleida)
Tel. +34 973 350 054

Associació de veïns de Seurí