Picasso, la mirada del fotògraf

El Museu Picasso et proposa una immersió en el món picassià. Un món on l’artista és davant i darrere la càmera. L’exposició Picasso, la mirada del fotògraf  t’ofereix un itinerari fotogràfic que recorre els tallers on creava i com era el seu procés creatiu.

La mostra també reflecteix la relació que va tenir Picasso amb els fotògrafs als quals va obrir la porta de la seva intimitat creativa. André Villers, Robert Doisneau, Dora Maar, Brassaï i Picasso són alguns dels noms destacats de l’exposició, que també mostra fotografies inèdites de Picasso a Horta de Sant Joan.

A través de les imatges veuràs com el pintor experimenta, sense que importi la tècnica ni el suport utilitzats. En algunes es converteix en reporter, en d’altres es fa un divertit autoretrat. Tot un passeig fotogràfic molt picassià.

Quan: Fins al 24 de setembre de 2019

On: Barcelona

Organitza: Museu Picasso
Carrer Montcada, 15-23
08003 Barcelona
Tel. +34 932 563 000

Copyright imatge: Pablo Picasso. Nu dans l’atelier, 1er état B. Finals de 1936 principis de 1937. Musée national Picasso Paris ©RMN-Grand Palais (Musée national Picasso-Paris) / Jean-Gilles Berizzi © Successió Pablo Picasso, VEGAP, Madrid 2018.