Percebre les aromes de vins que perduren a la memòria

A Catalunya, tot et parla de vi. Els jaciments més antics. Els monestirs medievals. Els templers. El Modernisme. La història. El patrimoni rural. Els carrers. L’arquitectura. El paisatge. La costa. L’interior. La gastronomia. Les festes populars. Siguis on siguis, Catalunya té una interessant oferta enoturística esperant-te. Som un país de grans vins i amb una enorme tradició vinícola.

Et proposem

10 raons per fer enoturisme a Catalunya

10 raons per fer enoturisme a Catalunya

La història de la vinya i el vi de Catalunya és una constel·lació de petites i grans aventures que, al marge de grans vins, ha modelat el paisatge de manera persistent i silenciosa fins a deixar-lo tal com és ara. No hi ha un únic paisatge de vi, n’hi ha tants com vins diferents de les dotze denominacions d’origen que hi ha en el territori.

Les rutes del vi de Catalunya

Les rutes del vi de Catalunya

Ets a punt d’embarcar-te en un viatge per Catalunya de la mà del vi, una aventura cultural plena d’aromes i emocions. Viu-la recorrent les diferents rutes del vi que s’endinsen en l’essència de les denominacions d’origen catalanes i dels seus vins i cellers.

Catalunya parla de vi

Catalunya parla de vi

A Catalunya el vi forma part de la nostra cultura. L’enoturisme és molt més que descobrir el món dels nostres vins, és una manera de viure experiències, d’apropar-te a la història dels cellers, de connectar amb les tradicions i l’entorn.

Catalunya, destinació enoturística

Catalunya, destinació enoturística

El vi i el cava formen part de la història de Catalunya. Cada copa conserva una petita part del passat, per això l'enoturisme a Catalunya és molt més que tastar vins: gaudeix de l'experiència de fer-ne un glop al costat de la vinya, de dormir a un celler...

Fires i esdeveniments enoturístics de Catalunya

Fires i esdeveniments enoturístics de Catalunya

A Catalunya s’organitzen més de 180 esdeveniments enogastronòmics cada any. Si no saps quin triar, tot seguit proposem alguns dels més destacats.

Assaborir la millor cuina catalana

Assaborir la millor cuina catalana

De la teva estada a Catalunya te n’emportaràs infinitat de records per guardar a la memòria del gust. Cada zona del territori té el seu propi caràcter i tradicions arrelades que es deixen sentir a través dels ingredients i les receptes.