Ornitologia urbana per a famílies a Platja d’Aro

Practicar l’ornitologia al centre de Platja d’Aro és possible? Doncs sí, el Parc dels Estanys és un espai de natura ubicat al cor de la vila. Ocupa una superfície de 150.000 m2 i amb un gran estany al centre. S’hi han comptabilitzat fins a 250 espècies d’ocells diferents, tant les que habiten permanentment a la zona com les que hi fan estada durant el seu camí en època de migracions.

Abans o després d’una jornada a la platja, d’un dinar o d’una caminada pel camí de ronda, el parc és un complement fantàstic per a qualsevol activitat. Tota la família podreu iniciar-hi una relació amb el món dels ocells. Disposa de diversos miradors per observar les aus que hi fan parada, així com de plafons informatius i itineraris didàctics per recórrer amb nens.

Vorejant el perímetre de l’estany hi ha un camí de terra per fer passejades caminant o en bicicleta. Al llarg del recorregut hi trobareu bancs i alguna petita zona de pícnic perquè els nens s’esbargeixin una estona. Al llarg de l’any s’hi organitzen visites naturalistes i visites teatralitzades com la dels Contes Màgics, durant la qual els més petits escoltaran petites històries al voltant de la natura.

Vols donar-li ales a la propera escapada en família?

Ajuntament de Castell-Platja d’Aro
Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4
17250 Castell-Platja d’Aro
Tel. 972 817 284
www.platjadaro.com