Oli en un hotel gastronòmic

A poc més de 90 km de Barcelona, oleoturisme, gastronomia i relax es combinen a l’Hotel Gastronòmic Mas La Boella. És una masia històrica del segle XII, situada a la Canonja, a la Costa Daurada.

Bona part de l’atractiu d’aquest hotel és que està envoltat de 110 hectàrees d’oliveres i té molí d’oli propi a la finca. Produeixen tres tipus d’olives: la més abundant és l’arbequina, seguida de l’arbosana i la koroneiki. És fàcil adquirir oli de la seva producció en qualsevol botiga on tinguin oli verge.

Les 13 suites de luxe de l’hotel combinen amb el bon menjar. Els productes de proximitat són un dels imprescindibles a la cuina, i per descomptat no hi falta l’oli d’oliva d’alta gamma, que elaboren a la mateixa finca.

Productes elaborats a Mas la Boella. © Mas La Boella.

Productes elaborats a Mas la Boella. © Mas La Boella.

El menú Elixir Daurat

Si vols tastar-los, no dubtis a demanar el menú Elixir Daurat al seu restaurant, inspirat en aquests tres olis d’oliva i elaborat amb productes de qualitat i de temporada. Arrodoneix l’escapada amb una visita per la finca per descobrir les vinyes, les oliveres i els processos d’elaboració i acosta’t a la vinoteca i a la botiga gurmet. Podràs emportar-te alguna de les varietats d’oli de record, perfecta per a ocasions especials.

Terrassa de l'hotel gastronòmic Mas la Boella. Productes elaborats a Mas La Boella. ©Mas La Boella.

Terrassa de l’hotel gastronòmic Mas la Boella. Productes elaborats a Mas La Boella. ©Mas La Boella.

Tres mil anys d’oli a Catalunya

Catalunya és una gran productora d’oli d’alta qualitat. Durant els darrers anys, els productors catalans han apostat per posar en valor la cultura de l’oli i per això cada vegada més centres productors obren les portes al públic. Per entendre l’arrelament i la tradició d’aquest tresor líquid al territori, va la pena que t’hi escapis perquè t’expliquin el procés de cultiu i participis en alguns dels tastos que organitzen.

Racó del restaurant. © Mas La Boella
Habitació-biblioteca de Mas La Boella. © Mas La Boella
El xef del restaurant Manu Ramírez. ©Mas La Boella
Façana de l'hotel gastronòmic. ©Mas La Boella
El jardí de Mas La Boella. ©Mas La Boella