Amb nens també hi ha temps per al relax a la Vall de Boí

Banys termals. Penses que són dues paraules que no quadren amb nens? A Caldes de Boí comprovaràs que no és del tot cert. El balneari està situat a 1.500 metres d’altitud, en plena Vall de Boí, i compta amb 37 deus amb temperatures d’entre 4 ºC i 56 ºC. Existeix des de l’any 1657, tot i que es creu que ja s’utilitzaven les fonts amb finalitats terapèutiques en temps dels romans.

Després d’una jornada activa de neu i senderisme podeu instal·lar-vos tota la família a Caldes de Boí i recarregar les bateries. Els hotels del balneari tenen habitacions dobles familiars, amb dues habitacions independents i lavabo compartit. I al restaurant disposen de menú infantil.

Abans de posar-te en remull, una passejada pels jardins t’ajudarà a evadir-te i gaudir del temps lliure amb els teus fills. Completada aquesta miniruta de desconnexió, esteu preparats per començar el circuit termal que combina la sauna, el bany turc, 2 jacuzzis, piscina de recuperació, pediluvi… Fins a completar un total de 12 tècniques d’aigua termal diferents.

Allotjaments familiars a la zona

Hotel Manantial: És l’hotel principal del Balneari de Caldes de Boí, que disposa de 92 habitacions. Caldes de Boí.
Aparthotel Augusta: Disposa d’apartaments d’una, dues o tres habitacions, zona de spa amb circuit d’aigües i sales de tractament. Pla de l’Ermita.
Hotel El Rantiner: L’estació de Boí Taüll és a només 10 km. Compta amb servei de guardaesquís i amb el servei de lloguer de material d’esquí. Taüll.
Hotel Farré d’Avall: Antiga casa pairal convertida fa més de cinquanta anys en fonda. Està situat dins del nucli antic del municipi. Barruera.

Restaurants familiars a la zona

Restaurant el Caliu: Taüll.
Restaurant El Fai: Taüll.
Restaurant Sant Quirze: Pla de l’Ermita.
Restaurant Manantial: Caldes de Boí.

Caldes de Boí
Caldes de Boí
Caldes de Boí
Caldes de Boí
Caldes de Boí

Et proposem

Una passejada per Aigüestortes

Una passejada per Aigüestortes

La natura i el pas del temps han estat el martell i el cisell que han modelat un dels paisatges més majestuosos dels Pirineus de Catalunya, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Tecnologia al servei del romànic

Tecnologia al servei del romànic

És hora de fer parada a l’interior de l’església romànica de Sant Climent de Taüll i viatjar fins a l’any 1123.

Passió familiar per la neu

Passió familiar per la neu

Arriba un moment a la vida com a pare o mare en què decideixes que és hora de compartir les teves passions amb els fills.

Amb les botes posades per la Vall de Boí

Amb les botes posades per la Vall de Boí

Seure, contemplar i retratar. Són les tres coses que fareu en acabar el Camí de les Cuirilles.