La música a través de Pau Casals

Visiteu la seva casa natal, entreu a l’església on hi ha l’orgue que va tocar de petit i descobriu el museu que retrata la seva vida i obra. Nascut al Vendrell l’any 1876, Pau Casals ha estat un dels músics internacionals amb més talent del segle XX. La seva interpretació amb el violoncel d’El cant dels ocells va ser reconeguda internacionalment, i va convertir aquesta cançó en un símbol nacional de Catalunya. La seva passió per la música és l’essència dels diversos espais que la Fundació Pau Casals ha preservat després de la seva mort. Aquesta ruta us descobrirà a nens i a adults la humil i familiar residència on el músic va passar la seva infantesa.

Després, visitareu l’església del Vendrell i us arribareu fins a la Vil·la Casals, la casa on estiuejava la seva família al barri marítim de Sant Salvador. Ara és un modern museu amb diversos espais com la sala de la música, els jardins i el mirador que conserven l’esperit de Casals. Els caps de setmana ofereixen activitats familiars i educatives com contes musicals, rutes gastronòmiques, tallers per a nadons i concerts que us permetran introduir els més petits de casa en l’art de la música i la cultura.

A la sortida, podeu aprofitar per banyar-vos i descansar sota el sol a la platja de Sant Salvador, de sorra fina i aigües cristal·lines. Al costat hi ha el restaurant Vil·la Casals: la seva terrassa amb vistes al mar us encantarà. I per passar la nit, opteu pels bungalous del Càmping Vendrell Platja.

Fundació Pau Casals
Fundació Pau Casals
Fundació Pau Casals
Fundació Pau Casals
Fundació Pau Casals

Activitats

Pirates a la vista!

Pirates a la vista!

Prepareu-vos per visitar l’encantador nucli de S’Agaró, a Castell-Platja d’Aro, d’una manera ben especial. Tots amb l’espasa a la mà, que comença l’aventura.

Màgia i llum al cel de Blanes

Màgia i llum al cel de Blanes

Cada estiu, durant cinc nits consecutives, el municipi s’il·lumina gràcies al concurs internacional de focs artificials que omple el cel de colors.

Un festival aeri d'acrobàcies, piruetes i acció

Un festival aeri d'acrobàcies, piruetes i acció

Si voleu meravellar-vos amb les maniobres de les millors patrulles aèries del món, no us podeu perdre la tercera edició de la Festa al Cel.

Esport i cultura a la Cursa del Miner de Ferro

Esport i cultura a la Cursa del Miner de Ferro

Cada any, durant la primera quinzena d’agost, tothom es prepara per córrer pels racons de Malgrat de Mar amb aquest itinerari únic.