El món de la velocitat a Ferrari Land

El popular PortAventura World compta amb un nou parc temàtic únic a Europa, dedicat en exclusiva a la marca de cotxes Ferrari. La velocitat de les seves atraccions us deixarà sense respiració. Comenceu fent un recorregut per la història de la marca italiana a l’edifici Ferrari Experience, on en descobrireu tots els detalls amb al seu viatge interactiu i les experiències virtuals de Fórmula 1 i GT. Si voleu experimentar la velocitat com a pilots professionals o jugar a ser mecànics als boxes on es produeixen les parades tècniques, acosteu-vos als simuladors. També hi ha una zona de jocs per als més petits amb un laberint de tobogans.

El plat fort, però, és sens dubte el Red Force. Es tracta de l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa, amb un recorregut de 880 metres i una acceleració de 180 km/h en només 5 segons. La torre us elevarà a 112 metres d’altura, així que prepareu-vos per viure sensacions úniques. Al parc també hi trobareu la torre de caiguda lliure i la de rebot, inspirades en el moviment dels pistons d’un motor. I no podeu finalitzar l’aventura sense gaudir en família d’una competició en primera persona al circuit de curses. El parc està inspirat en Itàlia i hi trobareu reproduccions del seu patrimoni, com el Colosseu de Roma o el campanar de la Catedral de Venècia. Tasteu les receptes italianes dels seus restaurants i passeu la nit a un dels hotels del Resort.

Data d’obertura: 8 de juliol

PortAventura World
Avinguda del Batlle Pere Molas, km 2
43840 Vila-seca. Tarragona
Tel. 902 20 22 20
www.portaventuraworld.com

PortAventura World
PortAventura World
PortAventura World

Et proposem

Una remullada a l'Illa Fantasia

Una remullada a l'Illa Fantasia

A la Costa Barcelona trobaràs més de 70.000m2 de piscines, tobogans i molta aigua. Es tracta de l’Illa Fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt.

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Es tracta d’un dels majors aquaris d’Europa i hi viuen 11.000 animals marins de 450 espècies diferents. Us animeu a descobrir-los tots amb els nens?

Una trobada amb els dofins i els lleons marins de l'Aquópolis

Una trobada amb els dofins i els lleons marins de l'Aquópolis

Aquest parc aquàtic no només us ofereix l’emoció de les seves atraccions d’aigua, sinó també un delfinari per interaccionar amb els animals marins més simpàtics.

Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Qualsevol moment és bo per visitar el Gnomo Park a la Costa Brava. Si no n’heu sentit parlar mai, prepareu-vos per a una infinitat de jocs i aventures.