Modernisme amb visió panoràmica

El Modernisme català s’obre pas al Quadrat d’Or de l’Eixample barceloní. Mostra la seva originalitat en façanes imaginatives i coloristes. Només cal sortir al carrer i gaudir d’aquesta panoràmica única.

Amb el Barcelona Walking Tours Modernisme les teves passes et porten a conèixer de prop la història del Modernisme acompanyat per un expert.

Gaudeix del prodigi ornamental de la façana de la Casa Batlló i les formes ondulants de la Casa Milà de Gaudí, batejada pels barcelonins com La Pedrera en referència al tipus de pedra usat en la seva construcció, que provenia del Garraf i Vilafranca del Penedès.

Descobreix el capcer esglaonat que remata la façana de la Casa Amatller, de Puig i Cadafalch, que recorda la forma d’una rajola de xocolata i va ser fet en honor del propietari de la casa, l’industrial xocolater Antoni Amatller.

Coneix els detalls de la construcció de la Casa Lleó Morera, on van treballar els millors artesans de l’època a les ordres de l’arquitecte Domènech i Montaner.

I aprecia l’originalitat en l’antic mobiliari de la Pedrera i la Casa Batlló, així com les pintures de Santiago Rusiñol i Ramon Casas al Museu del Modernisme de Barcelona.

Vine a fer un tomb pel Modernisme de Barcelona.

 

Quan:

D’abril a octubre:
Català/castellà: dijous a les 11.30h.
Anglès: dimecres i divendres a les 17h.

De novembre a març:
Anglès: dimecres i divendres a les 15.30h.

Tancat: 30/3, 15/8, 12/10, 1/11, 6/12 i 26/12.

 

Organitza:

Turisme de Barcelona

Informació i venda: Punts d’atenció turística de Turisme de Barcelona

Tel. +34 932 853 832

www.tickets.visitbarcelona.com