Maridatge de vi i castells a Vilafranca

A Vilafranca del Penedès pots combinar el món casteller i el món del vi en una experiència que a més també ofereix una mica d’història i gastronomia de la vila.

Dos dies intensos per conèixer de prop la cultura a Vilafranca. Experimenta la sensació de convertir-te en casteller formant part de la colla dels Castellers de Vilafranca i participant en els seus assajos. Estàs convidat a sopar a la seva seu social.

Recorre la Vilafranca històrica i visita construccions com el Palau Reial, on va morir el rei Pere III el Gran, i el Palau Baltà, un edifici d’estil gòtic del s. XIV que ha estat escenari dels principals esdeveniments de la vila.

Per submergir-te de ple en la cultura vinícola de la ciutat, res millor que una visita al Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. És el primer museu del vi de l’Estat espanyol on es pot veure l’evolució històrica de la viticultura. Després, fes un recorregut per les vinyes del celler Pinord, que finalitza amb maridatge de catànies –dolç d’ametlles típic de la vila– i vi.

Anima’t a viure la cultura de Vilafranca.

Activitat ajornada temporalment a causa del coronavirus SARS-CoV-2 fins a nou avís.

Quan: Tot l’any, amb reserva prèvia

On: Vilafranca del Penedès

Organitza: Viemocions
Diputació, 279, 1r 7a
08007 Barcelona
Tel. +34 934 877 626