Manresa universal: la ciutat de Sant Ignasi

Sant Ignasi de Loiola, figura religiosa del segle XVI, va viure un període de la seva vida en una cova natural de Manresa, mentre realitzava un pelegrinatge a Jerusalem. La seva estada va deixar una empremta al municipi del Bages que ara pots descobrir fent la ruta ignasiana.

Visita les esglésies, ermites i convents que van inspirar sant Ignasi en la seva vocació religiosa mentre descobreixes les anècdotes, les llegendes i els simbolismes d’aquest personatge i l’entorn que l’acollí.

Al llarg d’aquesta ruta espiritual recorreràs edificis històrics com la capella de Sant Ignasi Malalt i la basílica de la Seu. Passaràs pel carrer medieval del Balç fins a la capella del Pou de la Gallina i seguiràs fins al camí que porta a l’antiga escola de Sant Ignasi. Després, toca visitar el monument ignasià per excel·lència: el santuari de la cova de Sant Ignasi. I per acabar, una visita a l’Espai 1522: el centre d’interpretació de la Manresa ignasiana.

Si et quedes amb ganes de veure’n més, et proposem fer el Camí Ignasià, l’itinerari que va fer sant Ignasi al seu pas per Catalunya.

Quan: Cada dijous en castellà, cada divendres en anglès i cada últim diumenge de mes en català.

On:  Manresa

Organitza: Manresa Turisme

Plaça Major, 10

08241 Manresa

Tel. +34 93 878  40 90