Llegim les parets del Barri Gòtic

Descobreix el Barri Gòtic amb els ulls d’un visitant. La proposta de Guies de Catalunya farà que contemplis els racons d’aquest barri amb tanta història com si fos la primera vegada. El secret: descobrir les històries que s’amaguen darrere de les seves parets i portes.*

En aquesta visita guiada els detalls són importants, ja que revelaran una història molt interessant. Durant la passejada respiraràs l’ambient mariner, artesanal i mercantil de la Barcelona de l’Edat Mitjana. Entendràs quin va ser el paper de la ciutat en aquells temps i com vivien els barcelonins d’aquella època.

Un guia especialitzat t’explicarà quina porta de l’antiga muralla romana que envoltava Barcelona era la que s’obria primer i quina l’última. En una època en què els mercats es concentraven fora del límits de la ciutat, on els camperols de la zona venien els seus productes.

Passejaràs pels centres de poder de l’època, com el Palau Reial. També seràs testimoni de les lluites de poder entre l’Església, la monarquia i la noblesa de l’època. Del naixement d’una nova classe social, la burgesia, dedicada al comerç o l’artesania en una ciutat en ple creixement.

Arribant al Call jueu coneixeràs aspectes de la vida d’aquesta comunitat i també com s’organitzaven els gremis d’artesans i mercaders que van impulsar l’economia de Barcelona.

*La visita guiada privada es fa amb un guia especialitzat. Els grups individualitzats poden ser de fins a 15 participants, sense la possibilitat d’afegir-hi ningú més. Disponibilitat d’audioguies individuals per seguir les explicacions respectant la distància de seguretat.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De dilluns a diumenge de 9.30h a 17h

On: Barcelona

Organitza: Guies de Catalunya

Tel. +34 670 209 852