L’aventura del temps a Terrassa

Vine a gaudir d’una aventura familiar molt especial al Parc de Vallparadís de Terrassa, que serà com entrar dins la màquina del temps.*

Es tracta d’una ruta guiada que recorre el pulmó verd de la ciutat. Gaudireu d’un safari prehistòric ple d’animals per descobrir. Hipopòtams, tigres dents de sabre, hienes… Les seves figures us acompanyaran al llarg del recorregut, ja que en aquest indret es va descobrir un jaciment amb milers de restes d’animals i d’eines fetes per homínids fa un milió d’anys.

També fareu una parada a la Casa Coll i Bacardí, un edifici modernista, construït el 1913 per l’arquitecte Josep M. Coll i Bacardí, que compta amb elements ornamentals molt diversos, que fan que cada façana sigui diferent. El resultat és un joc de volums molt original i molt entretingut per al visitant.

Si als nens els encanta l’univers dels cavallers i els castells, també visitareu l’impressionant castell-cartoixa de Vallparadís, del 1110, i els seus murs fortificats, que actualment acullen el Museu de Terrassa. Un indret especial perquè els nens descobreixin l’herència medieval de la ciutat.

El final de la visita té una sorpresa: un viatge en el trenet de vapor de Vallparadís.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Primer diumenge de mes. Excepte el 4 de juliol i l’1 d’agost. Consulteu previsió de visites. Cal reserva prèvia

On: Parc de Vallparadís

Informació i reserves:

Oficina de Turisme

Tel. +34 937 397 019

turisme@terrassa.cat