La catedral de Barcelona amb uns altres ulls

Segur que has entrat o has passat moltes vegades per la catedral de Barcelona. Però, què en saps? Guies de Catalunya et proposa una visita guiada per tornar-hi a entrar i veure-la amb uns altres ulls.*

El guia t’explicarà els orígens d’aquest temple gòtic que es va començar a construir l’any 1298 durant el regnat de Jaume II d’Aragó, el Just. De fet, l’actual catedral es va erigir sobre els fonaments d’una basílica paleocristiana i un catedral romànica anteriors que estaven ubicades al mateix lloc.

La visita inclou també sorpreses com una pujada al terrat. Imagina’t allà dalt gaudint del cel blau, les vistes de Barcelona i el cimbori coronat per la Santa Creu sostinguda per la imatge de Santa Helena.

Passejant pel claustre coneixeràs la llegenda de les oques de Santa Eulàlia, la copatrona de Barcelona. Aquests 13 animals fan honor a l’edat que tenia la santa i al nombre de martiris que va rebre per negar-se a rebutjar la fe cristiana.

Si t’has preguntat mai per què hi ha escuts a les cadires del cor, o com és que si la catedral està dedicada a Santa Eulàlia dalt del cimbori hi hagi Santa Helena, hauràs d’apuntar-te a la visita. Coneixeràs molts més detalls interessants.

*La visita guiada privada es fa amb un guia especialitzat. Els grups individualitzats poden ser de fins a 15 participants, sense la possibilitat d’afegir-hi ningú més. Disponibilitat d’audioguies individuals per seguir les explicacions respectant la distància de seguretat.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De dilluns a divendres de les 10h a les 12h

On: Barcelona

Organitza: Guies de Catalunya

Tel. +34 670 209 852