La Barcelona de Picasso

“Allà és on va començar tot… Allà és on vaig comprendre fins on podia arribar”. Aquesta afirmació de Picasso en referència a la ciutat de Barcelona podria ser un bon punt de partida del Barcelona Walking Tours Picasso.

Seguint les passes d’aquest geni de la pintura iniciem un viatge pels escenaris de la seva joventut a la Barcelona de finals del s. XIX i principis del XX: els locals d’ambient del carrer Avinyó que el van inspirar per pintar Les senyoretes d’Avinyó; la cerveseria-cabaret Els Quatre Gats, l’ànima del món bohemi modernista, on coincidia amb Santiago Rusiñol, Ramon Casas i Antoni Gaudí: o la galeria on va exposar la seva obra per primera vegada, al carrer Petritxol, i l’escola d’art on va estudiar, la Llotja de Mar.

Tots aquests escenaris són vitals a l’hora d’entendre l’obra de Picasso. La ruta picassiana finalitza amb una visita guiada al Museu Picasso, que compta amb més de 4.000 obres de l’artista, incloent la col·lecció més completa del món de les obres dels seus primers anys.

Quan:

D’abril a octubre:
Anglès: de dimarts a dissabte a les 15h.
Francès: dimecres i dissabte a les 15.30h.

De novembre a març:
Anglès: dimarts, dijous i dissabte a les 15h.

Tancat: 6/1, 1/5, 18/5 i 25/12

 

Organitza:

Turisme de Barcelona

Informació i venda: Punts d’atenció turística de Turisme de Barcelona

Tel. +34 932 853 832

www.tickets.visitbarcelona.com