Jugant entre gnoms a Lloret de Mar

Qualsevol moment és bo per visitar el Gnomo Park a la Costa Brava. Si no n’heu sentit parlar mai, prepareu-vos per a una infinitat de jocs i aventures. Es tracta d’un complex de 40.000 m2, situat en un bosc de pins mediterranis a la carretera de Lloret a Blanes. Aquest parc tan màgic es caracteritza per la seva família de gnoms, que es troben repartits per les instal·lacions.

Al parc infantil, perfecte per als més menuts, hi trobareu una piscina de boles, una minidisco amb efectes especials, jocs a l’aire lliure, tallers de manualitats i fins i tot la projecció de pel·lícules infantils.

Passeu pels circuits de minigolf i competiu per veure qui encerta més pilotes als forats. Un altre imprescindible del parc és l’Arbre Aventura, un circuit per enfilar-se entre els arbres, tirar-se per les tirolines, recórrer els ponts tibetans i completar els diversos recorreguts que encantaran als nens. I aquí no s’acaba tot. També trobareu una selecció dels millors jocs a l’interior i a l’aire lliure, com el billar, el minibowling, els minikarts o els llits elàstics. La diversió està més que garantida. Acabeu la jornada al restaurant i als apartaments Albamar, vora la platja de Santa Cristina.

Gnomo Park
Gnomo Park
Gnomo Park
Gnomo Park

Et proposem

Una remullada a l'Illa Fantasia

Una remullada a l'Illa Fantasia

A la Costa Barcelona trobaràs més de 70.000m2 de piscines, tobogans i molta aigua. Es tracta de l’Illa Fantasia, el parc aquàtic de Vilassar de Dalt.

El món de la velocitat a Ferrari Land

El món de la velocitat a Ferrari Land

El popular PortAventura World compta amb un nou parc temàtic únic a Europa, dedicat en exclusiva a la marca de cotxes Ferrari.

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Tots els secrets del mar a l'Aquàrium de Barcelona

Es tracta d’un dels majors aquaris d’Europa i hi viuen 11.000 animals marins de 450 espècies diferents. Us animeu a descobrir-los tots amb els nens?

Una trobada amb els dofins i els lleons marins de l'Aquópolis

Una trobada amb els dofins i els lleons marins de l'Aquópolis

Aquest parc aquàtic no només us ofereix l’emoció de les seves atraccions d’aigua, sinó també un delfinari per interaccionar amb els animals marins més simpàtics.