Girona A Cappella Festival

Gaudeix d’una de les modalitats amb més bona rebuda i que transmeten més emocions, la música a cappella, és a dir, sense instruments i expressada només amb la veu, on tenen cabuda tots els estils musicals del gènere.

Al Girona A Cappella Festival una gran oferta de grups nacionals i internacionals projecten emoció, qualitat i originalitat en forma de directes espectaculars.

La veu és la protagonista, sense instruments, i sona a diversos espais de Girona per convertir-se en una expressió més de la cultura musical de Catalunya. Aquesta atractiva proposta és apta per a tots els públics i compta amb l’actuació dels grups Straight No Chaser, tota una referència dins del gènere a cappella, i The Hanfris Quartet.

El festival també ofereix dos tallers: el Let’s sing Barbershop, obert a cantants que vulguin conèixer la música de barberia, un estil genuïnament nord-americà, i Tecnologia per a cantants que vulguin formar-se en aspectes com l’equalització, els efectes, la microfonia, els sistemes de monitoratge…

Girona et convida a gaudir de grans veus sense artificis.

Quan: Del 9 al 17 de maig

On: A diversos espais de la ciutat de Girona: Casa de Cultura, Casa Solterra, Auditori de Girona i Plaça Independència.

Organitza: DDM Visual
Montbó 26A
3a planta
17007 Girona
Tel. +34 615 064 792

Ajuntament de Girona
Plaça del Vi, 1
17004 Girona
Tel. +34 972 419 010