Festival Internacional de Jazz de Lleida

Més conegut com JazzTardor, el Festival Internacional de Jazz de Lleida és la meca catalana per als fans del jazz. Durant el mes de novembre, podràs escoltar totes les variants del gènere, des del més clàssic a les fusions més actuals.*

Durant la temporada de tardor, sales com el Cafè Teatre de l’Escorxador i l’Auditori Municipal Enric Granados acullen els millors músics de Catalunya, Espanya i la resta del món. Des del gòspel i el folk fins al groove i la fusió tenen lloc en aquesta programació de concerts que ofereix al públic tota la varietat de ritmes possible. Primeres figures del gènere com Michel Camilo, Chucho Valdés, Chick Corea o The Manhattan Transfer han passat pel festival.

A banda dels concerts, l’organització també ofereix classes magistrals per a alumnes d’escoles de música a càrrec d’instrumentistes de prestigi. Complementen l’esdeveniment amb cercaviles amb bandes dixieland pels carrers de Lleida i exposicions de pintura amb el jazz com a protagonista.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: De novembre 2020 a maig 2021

On: Lleida

Organitza: Quadrant Produccions
Tel. +34 973 239 023