Explora en família la Casa Vicens

Si tens nens entre els 6 i els 12 anys, Casa Vicens et proposa una activitat familiar, Explorem la Casa Vicens! per descobrir aquesta obra de l’arquitecte Gaudí, la primera casa que va projectar a Barcelona.*

Mentre recorren aquest edifici modernista, els nens portaran el seu Quadern de Bitàcola, que pots descarregar aquí. Observaran amb atenció i documentaran tot el que veuen, contestant preguntes que apareixen en el quadern sobre elements de la casa i la seva ubicació, i també dibuixaran.

Durant la visita coneixeran no només el que expliquen els llibres sobre aquesta obra de Gaudí, sinó que faran una interpretació amb les seves habilitats creatives i la seva imaginació.

Agafeu llapis de colors en la visita i comenceu a crear!

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Activitat que es pot realitzar durant la visita a la Casa Vicens. Horaris d’abril a juny 2021: Dijous de 15h a 20h. Últim accés 18.40h. Divendres, dissabtes i diumenges de 10h a 20h. Últim accés 18.40h

On: Barcelona

Organitza: Casa Vicens Gaudí

Carrer de les Carolines, 20-26

08012 Barcelona

Tel. +34 932 711 064