Empúries virtual: la ciutat grega i romana

Posa’t unes ulleres molt especials i comença un viatge en el temps. Aquesta és la proposta del MAC Empúries de l’Escala, una ruta virtual que recorre el jaciment arqueològic d’Empúries, l’únic de la península Ibèrica on conviuen les restes d’una ciutat grega amb les d’una altra romana.

La visita et submergeix de ple en la cultura clàssica grega i romana: 10 segles d’història que van transformar per sempre els antics pobles ibers que habitaven a la zona.

Durant la visita guiada, i equipat amb unes ulleres i una tauleta de realitat virtual, podràs veure com eren els espais durant l’antiguitat: l’Àgora la plaça pública d’una antiga ciutat grega–, i el Fòrum –el seu equivalent romà–, centre neuràlgic de la vida comercial, política i social d’una vila romana.

Entraràs virtualment en una domus, una casa romana. En el seu criptopòrtic, passadís subterrani cobert, s’ha instal·lat un equip d’audiovisuals i 3D perquè puguis entendre com era per dins i com es vivia en aquestes llars.

Com a novetat aquest any, hi haurà un tercer punt de realitat virtual que et permetrà veure com era i com s’articulava el port de l’antiga Empúries.

Descobreix Empúries virtualment, com no l’havies vist fins ara.

Activitat ajornada temporalment a causa del coronavirus SARS-CoV fins a nou avís.

Quan: Cada dissabte de gener a juny, cada dia de juliol a setembre

On: L’Escala

Organitza: Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries
Puig i Cadafalch, s/n
17130 L’Escala (Girona)
Tel. +34 972 770 208