El Montseny al paladar

Sota el massís del Montseny, al municipi de Cànoves, s’amaga aquesta típica masia catalana anterior al segle X. Els majestuosos boscos d’alzines i les pastures envolten Can Cuch, un hotel gastronòmic ple d’encant amb habitacions íntimes i acollidores.

Gastronomia inspirada en la tradició

La seva cuina és delicada i avantguardista, basada en la qualitat i l’excel·lència de les matèries primeres. El caràcter dels seus plats està fortament marcat pels orígens i la tradició de la cuina catalana, i els productes de proximitat hi tenen un paper fonamental. A més a més, disposen de celler propi, situat dins una cova natural, que guarda una àmplia selecció de vins, caves i licors. Pots degustar aquestes varietats amb els tastos que organitzen des de l’Hotel Can Cuch.

Vista espectacular. © Hotel Gastronòmic Can Cuch

Vista espectacular. © Hotel Gastronòmic Can Cuch

La màgia del Montseny al teu paladar

 Opta per la seva Nit gastronòmica al Montseny, un pack exclusiu amb el qual gaudiràs d’una estada a les seves habitacions i de les aromes del seu excel·lent menú gastronòmic, una proposta amb opcions de mar i de muntanya.

L’experiència es completa amb un esmorzar variat i una activitat per delectar els sentits: tria entre un taller de gintònics per descobrir la combinació perfecta o un tast de vins selectes a càrrec del seu sommelier.

Imatge nocturna. ©Hotel Gastronòmic Can Cuch
Piscina de l'hotel. ©Hotel Gastronòmic Can Cuch
Sopar a Can Cuch. ©Swingyourpics.com
Hotel Can Cuch