El modernisme de Terrassa

T’agradaria conèixer l’estil de vida que caracteritzava Terrassa durant el segle XIX i principis del XX? Aquesta ruta guiada et portarà pels racons més interessants que va deixar la Revolució Industrial als carrers terrassencs.*

A mitjans dels segle XIX, Terrassa va ser una de les ciutats catalanes a l’avantguarda en creixement industrial. L’aparició de moviments culturals com el Modernisme i el Noucentisme i la construcció de fàbriques, magatzems, cases d’obrers i fabricants, edificis de serveis i seus d’institucions van marcar la ciutat.

Amb aquesta ruta guiada de 3 hores podràs conèixer llocs d’interès com la Masia Freixa, una joia singular del modernisme català inspirada per Gaudí. També visitaràs l’antiga fàbrica tèxtil del Vapor Aymerich, Amat i Jover –actual seu del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya–, i la Casa Alegre de Sagrera, antiga residència burgesa.

Si t’interessa conèixer aquests edificis a fons, també pots fer visites guiades, i fins i tot teatralitzades, pel seu interior.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Cada primer dissabte de mes

On: Terrassa

Organitza: Terrassa Turisme
Plaça Josep Freixa i Argemí, 11
08224 Terrassa (Barcelona)
Tel. +34 937 397 019

Copyright imatges: Badia Casanova