El Delta de l’Ebre més familiar

Vine a gaudir d’un espai ple de biodiversitat en família. A MónNatura Delta de l’Ebre el recorregut per les salines i les llacunes es combina amb activitats lúdiques i didàctiques per a totes les edats.*

A La visita dels menuts els nens coneixeran la història  del pirata de les salines, EicTu XicMano, veuran de prop aus fascinants com els flamencs i practicaran activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre, com tirar el rall, una tècnica de pesca amb xarxa, o navegar amb pontona, una embarcació de fons pla emprada com a transbordador a l’Ebre, típica de la zona.

Els nens esbrinaran tot navegant com es dirigeixen aquestes barques de perxar. I comprovaran amb quina traça el pescador propulsa la barca amb la perxa, un bastó de fusta de 3 metres de llarg, per les aigües dels canals, llacunes i aiguamolls.

*Recomanem comprovar les restriccions per la Covid-19 abans de viatjar. Tingues en compte que algunes activitats es poden veure alterades per les mesures de prevenció aplicades.

Quan: Estiu: del 17 de juliol al 15 de setembre, tots els dies a les 10.30h. Resta de l’any: caps de setmana, ponts i festius a les 10.30h. Es requereix reserva prèvia

On: Amposta

Organitza: MónNatura Delta de l’Ebre

Polígon 78, parcel·la 7

Carretera del Poblenou a les Salines, s/n

43870 Amposta (Tarragona)

Tel. +34 977 053 801

Copyright imatge: Jordi Play