Doma les aigües braves al Parc Olímpic del Segre

Ràfting, hidrotrineu, piragüisme, passejos en barca. El Parc Olímpic del Segre és el millor lloc dels Pirineus de Catalunya per gaudir de l’aigua en família. Es va construir a la Seu d’Urgell com a equipament olímpic per a les proves de piragüisme en aigües braves durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992, però avui dia és una opció lúdica que trien moltes famílies.

Al Parc Olímpic del Segre aprofiten les aigües del riu Segre per oferir activitats familiars de navegació en un entorn envoltat de natura. El piragüisme és una bona opció per gaudir tots plegats dels esports d’aigua al vostre ritme. Ofereixen caiacs d’una plaça i canoes canadenques de fins a 3 places, amb les quals podreu lliscar tots junts mentre remeu. Serà per un tram del canal del Segre en el qual les aigües són més plàcides i tranquil·les, així que no heu de patir pels més petits. 

Si tens fills més grans i busques una mica d’adrenalina, el Parc Olímpic del Segre també és per a vosaltres, ja que organitzen descensos col·lectius de ràfting en bot pneumàtic pel tram d’aigües braves, amb la màxima seguretat i confort. És molt divertit, ja que es tracta de jugar amb els corrents i gaudir dels canvis de velocitat del mateix riu. L’activitat es realitza sempre amb monitor.

Parc Olímpic del Segre

Crta. Circumval.lació, s/n,

25700 La Seu d’Urgell

Lleida

raftingparc.cat