Descobrint Sant Pol amb màscara i tub

Heu practicat mai el busseig? El Baix Empordà és una de les millors ubicacions del Mediterrani per fer-ne i meravellar-se amb la flora i la fauna del seu fons marí. Tan bon punt arribeu a la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols, us enamorareu de les seves vistes. Les formacions rocoses que s’endinsen a les aigües de color turquesa creen espais únics. Podeu descobrir-los amb el bateig de busseig que ofereix Dive Different, una aventura perfecta per compartir amb els més petits. La seva embarcació sortirà de la platja de Sant Pol i us descobrirà els millors punts de busseig de la zona.

Les profunditats de la badia oscil·len entre els 2 i els 40 metres i permeten una visibilitat espectacular de la biodiversitat marina. Si presteu atenció, podreu observar des dels peixos lluna fins als nudibranquis de colors. També hi conviuen sípies, pops i calamars, que solen camuflar-se dels seus depredadors entre els esculls, i amb una mica de sort us sorprendrà un banc de peixos buscant refugi a les roques. És per aquesta riquesa ecològica que l’Estació Nàutica de Sant Feliu de Guíxols proposa aquesta activitat amb els petits. Acabeu d’arrodonir el dia amb els plats tradicionals del restaurant Marabú i passeu la nit al Càmping Sant Pol, a 350 metres de la platja.

Marina de S'Agaró
Marina de S'Agaró
Marina de S'Agaró
Sant Feliu de Guíxols

Et proposem

La llibertat de navegar en 'open kayak'

La llibertat de navegar en 'open kayak'

Solqueu les aigües de la platja de Vilanova i la Geltrú en família amb aquests caiacs insubmergibles totalment segurs.

Sobrevolar les aigües de la Costa Barcelona

Sobrevolar les aigües de la Costa Barcelona

Si voleu gaudir d’unes vistes espectaculars i no us fan por les altures, atreviu-vos a provar el 'parasailing' amb els nens.

Un 'cable park' al mig del Canal Olímpic de Catalunya

Un 'cable park' al mig del Canal Olímpic de Catalunya

Els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992 van deixar aquest canal a la ciutat de Castelldefels, on s’hi poden practicar esports com l’esquí de cable.

Immersió enmig d'estrelles i eriçons

Immersió enmig d'estrelles i eriçons

Viviu una experiència inoblidable. Descobriu la màgia del submarinisme a Cambrils amb aquesta activitat apta per a nens a partir de 10 anys.