Un creuer pel fons del mar a Torroella de Montgrí-l’Estartit

Segur que alguna vegada heu vist les illes Medes, encara que sigui de lluny. Descobriu el seu impressionant fons marí des dels finestrals del vaixell Nautilus. L’Estartit és una de les poblacions incloses dins del parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Des de la seva costa podeu embarcar-vos en aquesta aventura submarina pels set illots i esculls que formen l’arxipèlag de les illes Medes. Gràcies al Nautilus, un vaixell amb cabines submergides sota l’aigua, navegareu sense mullar-vos ni un pèl entre les rajades, el coral vermell i les posidònies d’aquesta reserva marina. Un ecosistema de gran valor biològic i ecològic, que ha estat classificat com el millor del Mediterrani Occidental.

Si al llarg del recorregut traieu el cap fora, també podreu contemplar les vistes al massís del Montgrí, la cala Pedrosa i l’espectacular Roca Foradada, una cova marina que es pot travessar en caiac. Al final de l’excursió, arribeu-vos fins al restaurant Alauda, on ofereixen cuina del Baix Empordà amb productes locals, i després feu una passejada per la platja de la Pletera. Podeu passar la nit al Càmping Les Medes i l’endemà llogar-hi una bicicleta: la ruta circular del Baix Ter us portarà de l’Estartit fins a Torroella.

Estació Nàutica l’Estartit- Illes Medes
Carrer de la Platja, 10-12
17258 Torroella de Montgrí-Estartit
Tel. 972 750 699
www.enestartit.com

Estació Nàutica l'Estartit - Illes Medes
Estació Nàutica l'Estartit - Illes Medes
Illes Medes
Illes Medes

Et proposem

Domar el vent amb el surf de vela

Domar el vent amb el surf de vela

Acosteu-vos a Calafell per lliscar per l’aigua sobre una taula de surf amb una vela. Si sou una família atrevida, us encantarà.

Una travessa a rem pels aiguamolls de l'Empordà

Una travessa a rem pels aiguamolls de l'Empordà

Una de les millors maneres d’observar la flora i la fauna del riu Fluvià és navegant-hi amb caiac i descobrint la diversitat natural de la seva desembocadura.

Els sabors únics de la ruta de les muscleres

Els sabors únics de la ruta de les muscleres

Gaudiu de la natura i de la gastronomia del Delta de l’Ebre al llarg d’aquest recorregut amb degustació a les muscleres de Sant Carles de la Ràpita.

Una excursió per saltar de cala en cala

Una excursió per saltar de cala en cala

Si busqueu una ruta per descobrir les millors platges i cales de la costa catalana, aparqueu el cotxe a Blanes i pugeu al vaixell de Dofi Jet Boats.