Cop d’efecte a la Costa Brava

Millora el teu drive i gaudeix de les vistes en camps de golf envoltats de viles medievals, llegats megalítics i camins de ronda. Després de practicar uns cops, deixa’t seduir per l’entorn natural de la Costa Brava.

Et proposem una ruta de dos dies per gaudir de dos green fee de golf a la Costa Brava, a una hora i deu minuts amb cotxe des de Barcelona. Aprofita les temperatures suaus de la primavera i la tardor per practicar uns cops i gaudir dels espais oberts i la naturalesa.

T’allotjaràs per una nit al Silken Park Hotel Sant Jordi de Calonge. Aquest establiment està situat en primera línia de mar i compta amb un accés directe a les cales de Cap Roig i Belladona. Aquesta última és molt tranquil·la i només s’hi pot accedir amb vaixell o a peu, pel camí de ronda que uneix Sant Antoni de Calonge amb Platja d’Aro. Pots fer un tram d’aquesta ruta de 8 km on descobriràs petits tresors com la Torre Valentina, una torre de guaita del segle XVI.

 

Dia 1: ‘Drives’ a Caldes de Malavella i excursió ‘medicinal’ a Blanes

El primer dia de ruta et lleves d’hora i et dirigeixes a Caldes de Malavella per practicar el golf en horari early bird, a partir de les 8 del matí. L’escenari: el PGA Catalunya Resort. Aquest complex compta amb dos camps de golf. L’Stadium és considerat el núm. 1 a Espanya i està posicionat entre els 100 millors del món.

És un camp d’orografia ondulada que planteja molts reptes, a causa dels seus carrers plens d’arbres, els búnquers estratègicament situats i llacs en set dels forats més complicats.

A més, el dogleg del forat 6 exigeix als jugadors una gran concentració i un bon maneig del driver. Per als golfistes menys exigents, el resort compta amb un altre camp, el Tour Course, amb llacs abundants i una mica més curt que l’Stadium.

Balneari Vichy Català.

Balneari Vichy Català.

Després de practicar el golf, acosta’t a la vila medieval de Caldes de Malavella, amb una gran tradició termalista. Aquí es troba el conegut balneari Vichy Català i els banys romans de Sant Grau, construïts en el segle I aC.

Després de l’esport, la segona proposta de la jornada és una excursió amb Natural Walks per l’entorn natural de Blanes. Es tracta d’un recorregut a peu per descobrir les plantes medicinals i comestibles d’aquesta zona de la Costa Brava.

Durant el passeig a prop de les platges, els penya-segats i el paisatge de ribera del riu Tordera, t’acompanyarà un guia que t’ajudarà a identificar correctament aquest tipus de plantes. També t’ensenyarà com utilitzar-les i conservar-les perquè formin part del teu rebost i la teva farmaciola a casa. Una activitat molt refrescant i didàctica per acabar la jornada.

 

Dia 2: Golf amb vista a Castell-Platja d’Aro

El segon dia, la pràctica del golf et porta a Castell-Platja d’Aro. Aquí gaudiràs del teu esport favorit en el camp de 18 forats (parell 72) del Club Golf D’Aro Mas Nou.

Aquest camp destaca per les seves impressionants vistes. Situat a més de 300 metres sobre el nivell del mar, està delimitat pels penya-segats de costa i per l’Espai Natural Protegit de les Gavarres, així que el jugador pot gaudir d’una bona panoràmica mentre practica  el seu drive. El club compta també amb una escola de golf.

Si tens temps, abans de tornar a casa acosta’t a l’Espai Natural Protegit de les Gavarres per passejar. Pel camí pots admirar l’important llegat megalític d’aquesta zona, en el qual destaquen el dolmen de la cova de Daina, dels anys 2700-2000 aC, i el menhir de la Murtra.