Comença a remar

És el millor escenari que pots triar per introduir els nens als esports nàutics. El Canal Olímpic de Catalunya és un espai d’aigua tancat, sense corrents ni onades, on pots llogar tots els materials necessaris per compartir amb la família una jornada relaxada.

El Canal Olímpic de Catalunya es va construir amb motiu de la celebració de les proves de piragüisme dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. Està situat a Castelldefels, a quinze quilòmetres de la capital catalana. És un canal artificial que utilitza aigua dolça procedent del nivell freàtic del riu Llobregat. Té una longitud de 1.250 metres i una amplada de 130 metres.

Forma un tàndem amb el teu fill. L’activitat inclou una hora de lloguer d’una embarcació de piragüisme (canoa o caiac doble) per a dues persones i, també, les pales i les armilles de seguretat.

També tens opcions fora de l’aigua. És una de les coses que fan de la instal·lació l’opció de moltes famílies amb nens per anar-hi a passar el dia. Al Canal Olímpic de Catalunya tens camps de futbol, de voleibol, de tenis taula, piscina, zona de tir amb arc o un servei de lloguer de bicicletes, per si decidiu estirar les cames després de remar una estona.

EQUACAT, S.A.
Canal Olímpic de Catalunya

Avd. del Canal Olímpic, 2
Castelldefels 08860 Barcelona
Tel. 93 636 28 96
www.canalolimpic.cat