Catalunya de somni per a senderistes

Repta’t a caminar sense posar-te límits i deixa’t sorprendre per racons que desconeixies. Les travesses de diversos dies permeten als senderistes impregnar-se del territori que travessen, dels seus pobles i dels paisatges més remots. Catalunya i el seu entorn rural són perfectes per a això i ho certifiquen projectes com Hiking Europe.

Aquesta iniciativa, cofundada pel programa COSME de la Unió Europea, promou rutes de senderisme a diferents països d’Europa amb l’objectiu d’oferir una alternativa al turisme massiu i difondre les virtuts de tot el territori amb un enfocament sostenible, responsable i participatiu. Catalunya forma part d’aquest projecte de diversificació turística al costat de Dubrovnik (Croàcia), Donegal (Irlanda) o l’Emília-Romanya (Itàlia), entre d’altres.

El Cinquè Llac. Rafael López Monne

El Cinquè Llac. Rafael López Monne

Et proposem

Pas a pas pels Pirineus fins al Cinquè Llac

Pas a pas pels Pirineus fins al Cinquè Llac

Es tracta d'una de les travesses més interessants dels Pirineus catalans, i en això resideix la seva màgia. El Cinquè Llac és un recorregut de mitja muntanya a tan sols un parell d'hores de Barcelona, ​​amb inici i fi a la Pobla de Segur.

Trek i vi a parts iguals al Priorat

Trek i vi a parts iguals al Priorat

El Priorat és terra de cingles, de penyals i d'ombrívols barrancs. Però sobretot predominen les vinyes i els seus bancals plans i extensos entre rius nets i un clima excepcional.