Catalunya en Miniatura: una visita gegant per conèixer les icones catalanes

La Sagrada Família, el Camp Nou, Montserrat, Sant Pere de Rodes, les esglésies romàniques de la Vall de Boí… Mostrar als teus fills aquestes i moltes més icones de Catalunya en un dia és possible. Com? Visitant Catalunya en Miniatura, el parc de miniatures més gran d’Europa.

El parc temàtic, declarat d’Interès Turístic Nacional, és a només 13 quilòmetres de la ciutat de Barcelona. Compta amb més de 150 maquetes distribuïdes en un circuit creat per acostar a tota la família els monuments i edificis més representatius del territori català.

A més de visitar el circuit de maquetes, també es pot gaudir del Bosc Animat, un parc d’aventures amb tres nivells de dificultat diferents ubicat entre els arbres, on podreu escalar un tronc de pi o penjar-vos en tirolina. Per accedir-hi cal reservar prèviament.

 

Catalunya en miniatura

Can Balasch de Baix, s/n

08629 Torrelles de Llobregat

Barcelona

Tel. 936 890 960

info@catalunyaenminiatura.com

www.catalunyaenminiatura.com

Horari de juliol: de 10h a 15h, de dimecres a diumenge. Consulta el web. i compra les entrades el dia anterior per control d’aforament.

Cal reserva prèvia per aventures verticals i tirolines (grups de 15 persones mínim) a info@catalunyaenminiatura.com. Hi ha una única entrada a les 11h tots els dissabtes.