El busseig també és responsable a Catalunya

La pràctica d’activitats aquàtiques crida cada any milers de submarinistes a visitar les profunditats del Mediterrani. Quan no es realitza de forma controlada, però, la diversió es pot convertir en tot el contrari i acabar perjudicant el ric ecosistema marí. És en aquest punt on diversos projectes, com Wildsea Divers o Plàncton, cobren vida per lluitar per un busseig responsable que deixi la mínima petjada possible en el medi. L’objectiu és aconseguir que animals i plantes no es vegin afectats per la nostra presència i conscienciar la població que gaudir del privilegi de visitar aquest entorn paradisíac no està renyit amb el respecte a la vida marina.

Plàncton

Et proposem

Consells per capbussar-se a les illes Medes

Consells per capbussar-se a les illes Medes

Wildsea Divers és una de les iniciatives que lluiten per un busseig responsable mitjançant diversos programes pilot en Àrees Marines Protegides (AMP). Un exemple són les illes Medes, una reserva natural de gran valor biològic i ecològic.

La lluita contra els residus des de la Costa Daurada

La lluita contra els residus des de la Costa Daurada

Plàncton es descriu com un "projecte vital en què les preocupacions sobre la protecció, conservació i gestió del medi marí i costaner agafen forma". Ofereixen serveis de comunicació i divulgació de l'entorn marí, formació i activitats d'educació ambiental i gestió de projectes relacionats amb el sector.